Förstoring

På bilden fick vi varsin liten pusselbit att rita av och måla. Man förstorar den lilla bilden genom att rita linjer diagonalt och i kors och får då trianglar som hjälper till att fokusera på en liten bit i taget. Vi har lärt oss att teckna med "höger hjärnhalva" och vi har även tränat på att blanda färg tidigare. 


Här är pusslet i original! Och idag blev den sista pusselbiten klar.
Tadaaaaaaa!iPads

Äntligen! 😄👍😆😍😋😂💥
Idag fick vi våra iPads!

Gabi berättar om Brasilien

Rosie: På jullovet reste Gabi med sin familj till Brasilien för att hälsa på släktingar. Hon har själv fotograferat och gjort en fantastisk powerpointpresentation som hon visade för klassen igår. Hon trollband hela klassen som satt som tända ljus i en hel kvart! Kanske dags att dra sig tillbaka och låta ungdomen ta över......;) 
 

Alla hjärtans dag


Tove, Betina, Thilda och Gabi

Idag har vi firat Alla hjärtans dag. Vi har ritat fina pop-up-kort och gjort en girland som elevrådet satt upp i värdshuset. Rosie la ut hjärtan på varje bänk och vi gick runt och skrev uppåtpuffar på allihop. Jättekul och uppiggande att få. :) <3

Ellen

Linnea och Nathalie

Dina, Julia och Linnea
Filipino
Gabi

Friluftsdag på Vedbobacken

Tove berättar: Igår var vi på Vedbobacken och åkte skidor. Det var bra temperatur ute för man varken svettades
eller frös. På vissa ställen i backen var det isigt och det var väldigt mycket pudersnö. Det var ändå kul att åka!
Här har Tove fotograferat och sen gjort en film i iMovie:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skridskor på Hakonplan

Idag var det friluftsdag och man fick välja mellan att åka skridskor på Hakonplan eller skidor på Vedbo. Här kommer en liten film från Hakonplan. En härlig dag med en massa glada barn!
 

Roliga timmen igen!

I fredags var det återigen dags för en dansuppvisning på roliga timmen. Denna gång var det Tove som dansade för oss. Rosie filmade och Gabi har redigerat filmen i iMovie. Se och njut!
 
 
 

RSS 2.0