Östra Holmen

Betina: ”Igår var vi på Östra Holmen. Kl. 9.15 gick Elbafärjan från hamnen. När vi kom fram så delade fröknarna upp oss i fyra grupper. Det var våran klass och 5b som var där. Gunnar heter han som jobbade där. Vi skulle göra samarbetsövningar. Det första vi gjorde var att vi skulle stå på en låda som inte var så stor. Sen grillade vi korv med bröd. Det var jättegott, fast när jag skulle öppna ketchupflaskan spillde jag på min vita tröja.”

 
Alexandra: ”Vi fick en nästan omöjlig uppgift. Vi skulle stå alla tolv på en pytteliten låda. Vi provade olika taktiker men lyckades inte. Tillslut klarade vi det. Sen gick vi till matstället. Man skulle dra i snören för att få en järnpinne att hamna i ett rör utan att prata. Sen körde vi en jätterolig hinderbana. Den var mitt i skogen och det var jättemysigt!”
Här skulle vi göra en knop utan att släppa repet!

Anna: ”En övning var att man skulle stå på en stock allihop och sen skulle man ställa sig i storleksordning utan att nudda marken. Vi klarade den!

Nathalie går balansgång.

Filip: ”Vi gick till hinderbanan. Den som gick först i ledet fick hålla i ett glas med vatten och man fick inte spilla. Om någon ramlade fick alla börja om. ”

Thilda håller balansen.
Det gällde att inte ramla av plattorna så man kom i "kvicksanden"!
 
Rosie: Vi hade vackert väder och barnen kämpade med glöd och gav sig inte i första taget. De var så envisa och jättebra på att samarbeta. En fantastisk dag!
 

 


Kommentarer
Postat av: jonas

villken fin klas och fina ungar

2013-09-17 @ 14:12:55
Postat av: sara larson

vilka roliga bilder

2013-09-25 @ 07:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0